rendering
consturction pic

This new home, in the historic Village of Shorewood Hills, is designed in a modern craftsman style.  A large front porch and three-season room positioned on the front of the house give the owners a comfortable space to welcome guests and chat with neighbors walking by.  The main living spaces, oriented to the back yard,  take advantage of direct southern solar heat gain in the winter.  This house was carefully designed in conjunction with the owners to develop a floor plan that perfectly suits their needs.  The zero-threshold entry, wide doorways, circuitous hallways, main floor living and  energy saving features will make this a comfortable house to live in through retirement.  The house has also been designed to integrate beautifully with a landscape design  while addressing serious concerns for storm water management.